duminică, 5 decembrie 2010

Primele randuri

 Salutare de la mare!
Dupa indelungi ezitari,chiar foarte lungi, m-am decis: imi fac si eu un blog! Parea simplu, poate chiar e, insa pentru mine a fost o mica bataie de cap. Ce nume sa aleg pentru blogul meu?! Foarte complicat. Ma numesc Andreea-but you can call me Deedee  now- si toate combinatiile pornind de la numele meu erau si sunt deja foarte comune ca sa le mai folosesc si eu. Plus ca in afara derivatiilor de nume toate celelalte combinatii de cuvinte pe care le aveam in minte erau luate si ele. 
Asa ca dupa indelungi cautari si nenumarate insiruiri pe coala de hartie m-am oprit la Deedee. Imi suna sweet si imi place extrem de mult. M-am decis si la nume, apoi skinul blogului (asa se spune oare?!). Am incercat atat de multe template-uri incat nu mai stiam care imi place mai mult, care e mai functionabil. Sunt o persoana extrem de nehotarata uneori insa intr-un final m-am hotarat, pentru cat timp insa...nu stiu. Oricum mai am de cercetat tot ce tine de un blog.
Anyway imi place sa scriu,sa fotografiez, ma pasioneaza tot ce tine de beauty  (cause I'm a woman?!), imi plac calatoriile si animalutele. Despre ce o sa scriu?! Pai, am scris mai sus ce ma pasioneaza, asa ca o sa incerc cate putin din toate sau de ce nu, poate incerc sa le combin. Am zis ca sunt uneori nehotarata?! daca nu, zic acum. Si pentru ca vorba multa-saracia omului, cam atat pentru prima mea postare, sau mai bine zis intro. Aaaa si sa nu uit, am spus ca imi plac animalutele?!- that's me and Toto, Totosh sau Totoasha-imi place mult poza asta...am prins o zi superba, numai buna de pozat.
Bisous,
          Deedee.

12 comentarii:

  1. Felicitari! bine ai venit in blogosfera!:)
    Asteptam cu nerabdare postari. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey,welcome!Chiar ma gandesc acum ca tu trebuia sa ai un blog de mult;)

    RăspundețiȘtergere
  3. si apropo la intrebarea 'cause i'm a woman?' raspunsul e nu,parerea mea,pt ca am vazut la 'woman' care n-au treaba cu nimic din ce tine de beauty...:d doar strictul necesar gen epilat,pensat dar stiu ca tu nu te refereai doar la asta.Bisous(imi place asta)

    RăspundețiȘtergere
  4. de lene am amanat....Referitor la "cause I'm a woman"... e o kestie generala si nu prea...am vazut barbati mult mai ingrijiti ca o femeie dar am vazut si femei care cu un buget minim reusesc sa arate intotdeauna fresh...Tine si de mentalitate....e bine ca unele-zic unele pentru ca am intalnit diferite specimene la viata mea- macar se penseaza si epileaza, macar atat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru initiativa de a face blog!
    Asteptam postari!
    Kisses!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Cata bataie de cap....n am crezut!Merita zic eu.Ti pup si multzumesc pt sprijin:-))

    RăspundețiȘtergere

Tell me something...