duminică, 18 mai 2014

The One by Oriflame -Part II- Eyes, Lips and Nails
        Daca in prima parte a acestui review v-am prezentat produsele din gama Illuskin, acum, mai jos voi spune cate randuri despre fardurile crema, rimelul, ojele si luciurile de buze.                                           Colour Impact Cream Eyeshadow


              Dupa cum spune si numele, sunt farduri crema pentru pleoape. Ambalajul e clasic si practic in randul produselor de acest gen. Culorile primite sunt foarte cremoase si pigmentate.


                                        Fardurile crema le aplic de regula cu degetul.

Precious Deedee
                        De la stanga la dreapta: Beige Pearl, Olive Green, Golden Brown


Golden Brown: cel mai pigmentat dintre toate. Maro cu irizatii aurii
Olive Green: verde olive cu irizatii aurii
Beige Pearl: nu atat de pigmentat ca celelalte doua insa e mult mai potrivit pentru highlight. Poti aduce un strop de stralucire pe arcada, pometi, coltul intern al ochilor etc.
         
        Acum eu am si tenul gras si pleoapele uleioase, ce norocoasa sunt :)). In ceea ce priveste machiajul ochilor am nevoie intotdeauna de o baza de machiaj inainte de orice fel de fard. Am aplicat totusi fardurile crema de la Oriflame si fara primer si exact cum ma asteptam, s-au strans in pliul pleoapei si s-au intins mai mult decat trebuiau. 
        Am ales apoi o baza  inainte si fardul crema dupa iar rezultatul a fost mult mai bun: nu s-au mai intins si nu s-au mai strans ......si totusi....... cel mai mult mi-a placut sa le folosesc ca o baza pentru alte farduri. Adica am aplicat frumos primerul de siguranta, apoi fardul crema si imediat un fard compact intr-o nuanta asemanatore celui cremos. Rezultatul mi-a placut foarte mult iar culorile sunt mult mai intense.

           

                                                       Volume Blast Mascara

Precious Deedee

                    Mie mi-a placut periuta, asa mica cum e ea si asta pentru ca la genele inferioare de regula risc sa ma murdaresc cand am o periuta mai mare. Am avut nevoie de doua straturi de rimel si totusi la capitolul volum nu pot spune ca m-a impresionat, insa mi le-a alungit putin. Dupa un timp insa varfurile genelor s-au curbat cumva in interior, aratand tare inestetic.                                                    Long Wear Nail Polish

            La capitolul unghii nu ma pricep foarte bine, motiv pentru care de regula le port scurte cu lac incolor sau colorat peste. Simplu si atat. Si cum unghiile mele sunt foarte mici si inguste mai tot timpul ma murdaresc. Ca sa prezint un swatch astazi mi-am "fortat" colega de munca sa stea sa o dau cu oja, caci ea le are mai lungi un pic si mai late. Am murdarit-o si pe ea, ca atare nu ma pricep nici sa dau pe altcineva. Zici ca am doua maini stangi. La unghiile mele micute, pensula e un pic cam mare dar colegei mele i-a placut mult acest lucru.


Precious Deedee
                                                      Nuante: Cappucino si Orchid
                                                              Unghiile Mihaelei :)))


          In general nu am rabdare sa aplic mai multe straturi de oja iar de aceasta data o singura aplicare pentru mine a fost destul. Au rezistat destul de bine 3 zile dar asta si pentru ca nu am avut treaba prin curte :)).
                                                       Power Shine Lip Gloss

           Au un miros usor fructat ce ma duce cu gandul la pepene galben.  Nuantele, desi sunt foarte frumoase, nu sunt atat de intense precum ma asteptam si au prea mult sclipici pentru gustul meu. Imi place in schimb aplicatorul lor usor curbat.
Precious Deedee
                                                     Rose Glacier si Trendy Berry


The One pentru mine: Cream Eyeshadow si Long Wear Nail Polish

P.S A lipsit un eyeliner ca toata gama produselor pentru ochi prezentata sa fie completa.           Si ca sa inchei reviewul (ambele parti) intr-o nota optimista pot spune ca in noua colectie Oriflame exista cu siguranta un produs The One pentru fiecare.Mai jos am realizat si un machiaj cu produsele prezentate

Precious Deedee


Precious Deedee

Produse Oriflame folosite:
Ochi:
Cream Eyeshadow Golden Brown pe pleoapa mobila si Beige Pearl in coltul interior, arcada
Volume Blast Mascara
Fata:
 Corector, fond de ten si pudra Illuskin,
Cream Eyeshadow Beige Pearl deasupra pometilor si deasupra buzei superioare.
Buze:
Rose Glacier


                                                  Care e The One pentru voi?!Bisous,
         Deedee.

                                                        


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tell me something...