miercuri, 20 aprilie 2011

e.l.f. Studio Cream Blush Review

Oh, am lipsit ceva!
A trecut si iarna, am mai imbatranit cu un an, la fel si cateva persoane dragi mie. Adevarul e ca la sfarsit de iarna toata casa e plina de sarbatoriti, si imi place tare tare mult. Aiurea e ca ziua mea e ultima si mereu se intampla ca resursele financiare sa fie epuizate :)), dar nu conteaza, "un pic" acolo se gaseste si pentru mine.

Acum. Am primit de cateva zile bune comanda de la elf, sa fie vreo 2 saptamani deja?! si tot de atatea zile am inceput sa testez produsul urmator.

e.l.f. Studio Cream Blush - my own review on Tease
 
Asa arata pe site:
Cat e de mare?
Comparatie marime recipient Cream Blush vs. Avon Bronzing Pearls (asta am gasit la indemana):


Sincer eu ma asteptam la o cutiuta micuta, insa e chiar mare. Siguuuur ma va tine o vesnicie :))), si acum vorbesc mai mult decat serios. Nu mai vorbesc de ambalajul produselor din gama studio caci s-a tot vorbit despre asta, eu una cred ca arata foarte stylish. Referitor la acest produs, Fard de obraz crema mai pe romaneste, multe persoane s-au cam plans. Ba ca e prea mare si ocupa prea mult spatiu atat acasa cat si prin poseta, ba ca era mai bine sa fie rotund si nu patrat, ba ca "eticheta" produsului, unde e specificata culoarea (nu imi vine in minte denumirea oops) e pusa aiurea pe lateral cand pe fund era mai mult loc etc. Pareri si pareri.

Pe mine una nu ma deranjeaza aceste opinii, caci am loc acasa de depozitare, am poseta mare (desi nu vad rostul fardului de obraz carat zilnic dupa tine) si nici nu ma deranjeaza forma patratoasa. Dar totusi ceva contra trebuie sa am si eu, nu?! Ei bine am. Blush-ul in sine are 2 capace: cel negru vazut de afara si inca unul alb in interior. Cel negru se rasuceste iar cel alb se trage de un fel de prelungire de plastic (cam aiurea denumirea). Problema mea e ca pe cel alb il deschid foarte greu si asta din cauza ca acea prelungire de care trebuie sa trag, o consider mult prea mica si nu, nu am unghiile mari ca sa fie un impediment asta.
Poza pentru confirmare.

Alt lucru care mi se pare usor aiurea, e faptul ca, "gura produsului" e cam mica daca vrei sa il aplici cu pensula, ca mine.
Trec si peste astea.

Culoarea
In privinta culorii, eram cam in dubii. Vroiam ceva natural, ceva care merge purtat si ziua si seara si dupa indelungi cautari pe "gugal", desi ma tentau foarte mult 2 nuante, pana la urma am renuntat la ele, prea aduceau a "bubblegum colors". Asa ca m-am oprit la Tease si nu imi pare rau deloc.
E un fel de piersica-rozalie, mai mult piersica as spune eu, insa nu ma prea pricep la descris culori. Arata foarte natural iar intensitatea culorii e usor de obtinut.

Cream blush or not?!
Desi multe voci spuneau ca la compozitie seamana foarte mult cu Dream Matte Mousse de la Maybelline, eu cred totusi ca cel din urma aducea mai mult a "spuma". E.l.f. Cream Blush nu e nici pe departe crema asa cum se lauda singur dar nici spuma, e undeva la mijloc.

Swatch please?!
Aplicat cu degetele e relativ usor insa totul trebuie facut prin tapetare, (u know, tap tap) si nu prin miscari circulare, caci  risti sa iti apara mici aglomerari de produs, mici kestii grunjoase.
Poza pentru exemplificare:

Isn't that a beautiful color?!
Take another look:
Asa arata aplicat in 2 straturi cu stippling brush:
Ma cam chinuia soarele :)))

Rezista?!
Cam da. Faptul ca acest blush ofera un aspect mat imi place foarte mult si in acelasi timp rezista. Chiar mai mult ca si fondul de ten, culmea tot mat. Dupa cateva ore fata mea luceste toata in schimb zona unde am aplicat blush-ul arata mult mai bine, nu e mata ca la inceput, dar nici oily ca restul fetei.

Pe scurt:
Argumente pro:
- o varietate de culori, cu alte cuvinte daca vrei acest produs ai de unde alege
- e mat si o data aplicat, dureaza mai mult timp pana obrazul devine oily, spre deosebire de fondul de ten
-se aplica destul de usor, cu pensula (eu recomand stippling brush) efectul e mult mai frumos si poti creste gradual intensitatea culorii
-destul de mult produs intr-un recipient
-pretul ok, comparativ cu cantitatea de produs. Btw eu l-am prins cu 18 lei :)).din cauza unei greseli,.apoi au modificat :))), insa nici 36 de lei sau cat l-au facut nu mi se pare un pret mare.

Argumente contra:
- well, pentru mine, capacul alb, ma cam chinui sa il deschid
-daca il aplici prin miscari circulare cu degetele o parte din produs tinde sa devina grunjos.

AAA si sa nu uit. E recomandat (dar nu e o conditie obligatorie) ca inainte de acest blush "crema" sa fie aplicat un blush pudra. Rezista mult mai bine. Bineinteles cel pudra trebuie sa fie din aceasi paleta cromatica ca si cel crema. Foarte asemanatoare, de ce nu. Referitor la Tease pentru cele care sunt familiare cu Everyday Minerals o combinatie reusita e alaturi de Tea Time sau Wild Vines.

Recomand ca acel capac alb sa fie in permanenta inchis, pentru a se  pastra compozitia usor creamy un timp indelungat. Acum imi vine in minte gel linerul. A fost si el creamy la inceput dar pe urma s-a cam uscat :))).

Nu voi da o nota acestui produs, caci cu siguranta il voi mai cumpara. Si asta spune totul!

Bisous,
         Deedee.

9 comentarii:

  1. Capacul alb nu merge inlaturat de tot? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai facut o descriere foarte buna, eu inca stau pe ganduri daca sa cumpar acest produs sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. * Sweet Crazy Lollipop-ba are merge inlaturat doar ca atunci cred ca s-ar usca mai repede...capacul ala e chiar foarte etansh..
    * colorful.makeup asa am stat si eu pe ganduri muult timp, dar nu am putut rezista tentatiei :))

    RăspundețiȘtergere
  4. sa stii ca ma tenteaza dupa ce am citit review-ul tau :) daca zici ca are si finish mat.. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai vin de pe blogul Adynei unde ma pronuntam ca nu ma atrag blushurile gel. Am incercat ceva de genul de la maybelline spumos si tot la blushul praf clasic m-am intors. i'm a sucker cand vine vorba de blushurile pudra si pensulica aia fina de aplicat :x

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt fana blushuri pudra dar asta ma tenta demult..plus ca din punctul meu de vedere nu seamana asa de mult cu Maybelline...e mai "tare" ca spuma aia...acum insa, am cateva zile de cand numai pe asta il folosesc..

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a placut foarte mult review-ul. Argumentat, poze, frumos! Tentant produsul. si eu credeam ca e mic precum tusul...
    36 parca e cam mult at the moment..

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine te-am regasit, my dear! :*

    Frumos review, te mai asteptam! :D

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma incanta si pe mine foarte mult. Dar voiam sa te eu l-as folosi mai mult ca baza pentru un blush in aceeasi nuanta. :D

    RăspundețiȘtergere

Tell me something...