duminică, 18 mai 2014

The One by Oriflame - Part I - Illuskin


Am avut o postare elaborata pentru aceste produse insa cumva dupa publicare s-a sters. In 10 minute am reusit sa incropesc cateva randuri de pe telefon. 

      Au trecut cateva zile de cand am inceput sa testez produsele The One primite si acum pot spune cateva randuri despre ele. In aceasta postare ma voi opri la cele pentru machiajul fetei: corector, fond de ten si pudra.

Gama Illuskin


Illuskin Foundation
Natural Beige



           Fondul de ten are o bila alba in privinta ambalajului. Are si o pompita cu un sistem de blocare care iti permite sa il cari dupa tine oriunde fara sa iti fie teama ca va curge prin geanta. Desi pe sticluta nu scrie carui tip de ten Ii este destinat, totusi cuvantul Illuskin,  ma duce cu gandul la iluminare, stralucire, oarecum ten uscat/normal. Din pacate pentru mine nuanta e cam inchisa.
       Gradul de acoperire e light spre medium insa in caz de nevoie se mai poate aplica inca un strat fara sa arate incarcat pe fata. Are SPF 20 si iarasi are o bila alba. Acum exista diferite mituri cum ca in fotografii SPF-ul capteaza lumina si se formeazza acel efect white cast. Totodata sunt numerosi fotografi care nu au intampinat probleme in acest sens. Eu am momente cand arat mai alba de cat sunt in poze si fara sa folosesc SPF. :))) La mine cu siguranta tine de indemanare :)) 
      Eu avand tenul gras, folosesc de regula un fond de ten care  sa imi mentina tenul mat cat mai mult timp posibil. The One Illuskin chiar si setat cu pudra, nu a rezistat mai mult de 3-4 ore fara nici un retus.  Iar la sfarsitul zilei eram mai luminoasa ca Farul de la Constanta :)). E prea glowy pentru tenul meu. 
Cred ca acest fond de ten este mai potrivit persoanelor cu ten normal/uscat.



                Illuskin Concealer
                        Nude Beige

      Corectorul mi-a placut desi in anumite zile am avut nevoie de doua aplicari pentru a-mi ascunde cearcanele mai pronuntate. Ca si consistenta e undeva la granita dintre dens si lichid.      
      Se aseaza in liniile fine insa acest lucru nu este foarte foarte evident.


Culoarea mi s-a potrivit perfect chiar daca la inceput am crezut ca e cam inchisa.






Illuskin Powder
Medium

   Pudra a fost ok insa la fel, pentru tenul meu gras nu a ajutat foarte mult. Imi place insa ca e foarte fina si la contactul cu pensula nu se iroseste mult produs. Ambalajul insa e primul lucru care m-a atras la ea :) Bine eu sunt si purple addicted :))


Are SPF 15.


     Ca o parere generala, cred ca produsele Illuskin sunt mai potrivite persoanelor cu un ten uscat/normal fara mari imperfectiuni si fara cearcane pronuntate.

    Produsul The One pentru mine: Illuskin Concealer. 




Bisous,
        Deedee

Un comentariu:

Tell me something...