miercuri, 8 octombrie 2014

Daytime makeup vs. Date night makeup          Desi am spus-o de nenumarate ori, eu de regula pun accentul pe ochi si mai putin pe buze. Sau invers. Si totusi am momente in care le fac pe amandoua o data :)). Da.... Bine, nu am incercat pana acum un machiaj al ochilor foarte dark si buze in nuante la fel de puternice dar never say never. De regula cand se intampla acest lucru aleg farduri in combinatii foarte soft, nuante neutre, pamantii, tomnatice mai bine zis, ca tot suntem in plin sezon :).
          Atunci cand am o zi lunga spre exemplu care se finalizeaza cu o iesire in oras si cand stiu sigur ca nu voi avea timp sa ajung acasa sa imi schimb machiajul, il transform pur si simplu in unul de seara cu ajutorul unui ruj. De multe ori rezultatul ma uimeste si pe mine :)). Eu chiar sunt schimbata cand port rujuri in nuante puternice, sau cel putin asa cred.
        Machiajul de mai jos e un fel de 2 in 1. Cat de usoara e transformarea unui look de zi, in care accentul cade pe machiajul ochilor, intr-unul de seara cu ajutorul unui ruj intr-o nuanta aprinsa! Buzele sunt usor ombre desi aparatul nu a reusit sa redea cum trebuie imbinarea nuantelor.


                                   Cat de mult poate schimba un ruj intregul look?! 
                                                                 Foarte mult!
                                         
                                                      Acelasi machiaj al ochilor. 
                                                       Buze in nuante diferite


                                        Machiaj soft, de zi / Daytime makeup look


Acelasi machiaj al ochilor + buze in nuante puternice / The same eyeshadow makeup + bright lipsBisous,
         Deedee.

8 comentarii:

Tell me something...