marți, 14 octombrie 2014

DIY Fall Wreath/Coronita decorativa de toamna


         "Float down
                              Like autumn leaves"...


         Imi place lucrul manual. Intotdeauna mi-a placut sa mesteresc cate ceva, sa tai, sa lipesc, sa masor, sa mai tai o data :)). Zilele trecute ma gandeam cum as putea sa mai inveselesc zona usii mele principale.Si cum nu imi place toamna (da, nu imi place) am zis sa caut ceva, sa fac ceva, care sa ma ajute sa o vad cu alti ochi de fiecare data cand ajung acasa :)).
        Am decis sa agat ceva pe usa, orice, dar sa fie si sa ma binedispuna. Cum iarna avem vestitele coronite, ornate cu crengute de brad, toamna de ce nu as putea face una?!

                                                        DIY Fall Wreath 
                      Coronita decorativa de toamna

       Zilele trecute cand am fost in Brasov am gasit un magazin cu muuuulte lucruri de mesterit, bricolaj etc (undeva langa Auchan). Am cumparat de acolo ghrilande cu frunze de diferite marimi, culori plus 3 dovlecei mici mici si panglica, defapt o rola intreaga caci la metru nu mi-au placut culorile.
      Si acum coronita propriu-zisa, baza. Am taiat putin cateva crengute din visin :)) dar nu mi-au ajuns. Ii multumesc totusi vecinei mele pentru crengutele de salcie, care au fost mult mai maleabile si mai potrivite pentru coronita mea.


   Am folosit o sarma pentru cadru si am inceput sa  impletesc creginle cum am stiut eu mai bine pana m-am declarat multumita si am spus stop. A iesit ceva de genul:Si acum testul de imaginatie!
Ghirlandele de frunze s-au prins bine de coronita fara nici un lipici, la fel si dovleceii. Am mai aducat 3 smocuri de coacaze?! artificiale si ........voila!!!!

A fost totul foarte usor si rapid de facut iar coronita parca ma inveseleste in fiecare zi.
P.S Puteam sa folosesc si frunze naturale insa vroiam ceva mai de lunga durata :)

Bisous,
          Deedee

3 comentarii:

Tell me something...